EdPro у 2021 році: підсумки, події, нові продукти

Згадаймо усе гарне, заплануймо ще краще.

Минає рік вдячності, досягнень та викликів, який разом з освітянами зустрічали й проводжаємо, адже починали ми з конкурсу для учнів та вчителів — #SuperUrok2021 #STEAM, а завершуємо разом зі спільнотою учителів 5-х класів НУШ і школами з Відзнакою "Тут навчають з mozaBook”. Цьогоріч ми й видавали нагороди, й отримували) Зокрема міжнародних відзнак додалося у набору з фізики EdPro Amperia. Також компанія презентувала нові продукти. А ще цей рік був багатим на зустрічі з друзями й визнаними вчителями на премії Global Teacher Prize Ukraine2021, на десятках освітніх подій та виставок. То ж гайда до огляду насиченого і яскравого року!

Події та нагороди 2021 року

А 2021-й і справді був активним на події світового масштабу: восени стартувала всесвітня виставка Експо 2020, що триватиме до кінця березня 2022 року. На одній із найбільш масштабних світових подій набір EdPro Amperia представляє Україну як освітній український продукт у павільйоні з технологічним та культурним надбанням нашої країни.

Illustration

У листопаді на світовій освітній виставці, що присвячена широкому спектру освітніх матеріалів і рішень GESS Dubai, Global Educational Supplies & Solutions, набір EdPro Amperia увійшов у фінал GESS EDUCATION AWARDS серед кращого обладнання року для середньої та вищої освіти. Влітку Amperia отримала знак довіри STEM.org Authenticated™ Educational Product від найбільшої в Америці приватної організації з досліджень та акредитації в галузі STEM, що працює з 2001 року.

Illustration

Уп’яте компанія EdPro підтримала освітянську премію Global Teacher Prize Ukraine: ми надаємо інформаційну підтримку, оцінюємо анкети учасників та проживаємо історії педагогів з різних областей. Дякуємо кожному вчителю й організаторам премії ГО Освіторія, зокрема, Зої Литвин та кожному учаснику цієї премії, яка згуртовує освітян України! Співзасновники компанії особисто спілкуються з фіналістами на нагородженні та відгукуються на їхні пропозиції, адже ми спільно з освітянами творимо, як освітні рішення, так й найцікавіші активності, події, навчання для учителів. Цьогоріч інтерактивна панель EdPro допомагатиме на уроках переможцю Global Teacher Prize Ukraine 2021, учителю української мови та літератури приватного загальноосвітнього навчального закладу «Мідгард» Артурові Пройдакову. А фіналістам премії Освітянський оскар 2021 подарували можливість працювати з програмою mozaBook, бо це велика допомога для учителів і радість пізнання науки для їхніх учнів.Всеукраїнський конкурс #SuperUrok від EdPro — одна із наших найяскравіших активностей. Чотиримісячний період змагання цьогоріч подарував нам новий досвід, спогади й добрих друзів, адже він поєднав 58 команд: 288 школярів та більше пів сотні учителів із 50-ти шкіл України. Підбірка кращих робіт учасників — База STEAM-проєктів конкурсу #SuperUrok2021 — відкрита для усіх, хто бажає з учнями поSTEAMити.

Illustration

Уперше освітні заклади отримали відзнаку “Тут навчають з mozaBook від компанії EdPro. Головна ідея цієї Відзнаки — відшукати тих, хто першим і на рівні цілого закладу впроваджує найкращі ідеї. Програмне забезпечення mozaBook зацікавлює дітей пізнавати нове за допомогою сучасних мультимедійних засобів, а вчителям допомагає створювати якісні уроки. Також ця відзнака — добрий орієнтир для батьків — у яких освітніх закладах поєднують різні складові для нового підходу до навчання, нового рівня зацікавленості та сприйняття.
Поміж карантинами протягом року команда EdPro відвідала десяток освітянських виставок, форумів та конференцій в Україні, майже 20 (не)конференцій EdCamp у різних областях, долучилася до проведення Всеукраїнської очно-дистанційної школи в селі Світязь та піврічного навчання учителів 5-х класів НУШ з майже півтори сотні пілотних закладів освіти з проведенням zoom конференцій для учасників навчання, які продовжуватимуться до кінця навчального року.
Тисячі українських учителів відвідали 6 регулярних Вебінарів "Робота з mozaBook та mozaWeb" загальною тривалістю понад пів року, які проводить тренер компанії Дмитро Галько! Також наші тренери — Вікторія Косик та Дмитро Галько — провели майже два десятки онлайн-майстерок та навчань для окремих шкіл чи освітніх подій. Цьогоріч учителі отримали майже тисячу Сертифікатів на вебінарах EdPro, а загалом у нас майже 6 000 Сертифікованих учителів.

Illustration

Нові продукти від компанії EdPro

Уже третій рік поспіль в Україні, як і у всьому світі, освіта працює у змішаному форматі. Популярні web-камери та спікерфон, які представили восени в EdPro, дуже згодяться учителям в роботі. Обладнання для конференцій та віддаленого навчання — якісне дистанційне навчання можливе тільки з якісним технічним обладнанням. Відеозв’язок стає частиною шкільного повсякденного життя: за його допомогою відбувається спілкування з колегами та батьками, проводяться онлайн-уроки та організовуються вебінари. Ефективне проведення уроків у змішаному та дистанційному форматі можливе із якісними зовнішніми вебкамерами, які б забезпечили якісне зображення та дозволили вчителю створити атмосферу традиційного уроку, а також підвищити залученість дітей в освітній процес.

Illustration

До набору Edpro Amperia випустили десятки відеоекспериментів з фізики, які діти можуть переглядати на ютуб-каналі компанії у переліку EdPro Amperia. Експерименти. Матеріали постійно додаються.

Підсумки й привітання

Освітніми рішеннями EdPro користуються понад 17 560 освітніх закладів, які зареєстрували самі користувачі програми mozaBook, яких у нас більш як 60 тисяч. За допомогою програми mozaBook викладачі навчають студентів Національного педагогічного університету імені М.П.Драгоманова, Комунального закладу вищої освіти «Луцький педагогічний коледж» Волинської обласної ради, Мелітопольського державного педагогічного університету імені Богдана Хмельницького, Чортківського медичного фахового коледжу. Також у кожній області України школи користуються нашими освітніми рішеннями з інтерактивними панелями EdPro, наборами для лабораторних з фізики EdPro Amperia. Дослідники 3D-друку, а також STEAM-cпільноти випробовують на заняттях Snapmaker. Але що ми все про цифри та про числа)Найбільшим надбанням усіх років діяльності стають упевненіші вчителі, згуртованіші освітянські спільноти, класи з новітнім обладнанням. Попереду у нас й у вас ще багато різних рішень. Нехай вони будуть яскравими та успішними! Як і наше освітнє рішення — EdPro Amperia, адже цей набір стає без перебільшення популярним у різних країнах світу саме завдяки тому, що співтворцями були львівські учителі фізики.То ж з найкращими намірами й сподіваннями завершуємо цей рік та вирушаємо у новий 2022-й рік!

Illustration