EdPro у 2023 році

Ще більше навчання, нові події та підтримка ЗСУ.

Цьогоріч наша команда отримала запрошення представляти Україну на найбільшій у світі EdTech-події, яка щорічно проходить у Великій Британії — Bett UK з набором EdPro Amperia. Для нас важливо, аби галузь високотехнологічних продуктів в Україні розвивалася.

Завершуємо 2023 рік із більше ніж 126 тисячами українських користувачів навчальної програми Мозабук. Окрім уже звичних від EdPro курсів для вчителів, компанія EdPro запропонувала навчання для студентів українських вишів. У 2024 році тренери Едпро продовжать проведення Освітніх курсів для вчителів, а також для студентів із різних закладів освіти. Запит від студентів на навчання з тренерами Едпро не менший, ніж від учителів-практиків. Понад 9,5 тисяч учасників Освітніх курсів компанії EdPro отримали Сертифікати, які можна автоматично додати до облікового запису користувача системи ЄАС. Цифровізація освітніх процесів в Україні допомагає під час різних форм навчання, тож освоєння такої багатофункціональної сучасної освітньої програми як Мозабук має попит у всіх українських освітян не залежно від форми закладу освіти чи професійного досвіду. Адже це сучасні навчальні інструменти та можливості працювати з найкращими формами візуалізації, підготовки матеріалів до уроків та доступом до підручників від українських видавництв

Людмила Таболіна, блог Едпро

Компанія Едпро співпрацювала з більше ніж 1000 закладів освіти в Україні, надаючи обладнання та освітнє програмне забезпечення. Завдяки створеним понад 70 навчально-методичних посібників для вчителів за затвердженими програмами МОН України для різних предметів у всіх класах нашими працівниками вдалося підтримувати освітян корисними для уроків інтерактивними матеріалами. Про посібник в mozaBook “Досліди та демонстрації з набором Amperia” з описами понад сотні різної складності експериментів з фізики варто сказати окремо, адже він підходить не тільки школярам, а й може зацікавити студентів.Цьогоріч наша команда почала публікувати Цифрові уроки, зокрема з історії про українське військо, із Захисту України та з природничих наук

Людмила Таболіна, блог Едпро

Всеукраїнська подія для освітян у 2023 році — Фестиваль освіти у Львові «Вчителі майбутнього» для ЕdPro не тільки гарна робота у партнерстві з Освіторією, а насамперед можливість створення умов для зустрічі освітян та можливостей підсилювати один одного. Для вас важливо підтримувати Премію Global Teacher Prize Ukraine 2023, різні освітянські ініціативи, адже з кожним роком стає все більшою спільнота учителів, з якими ми спілкуємося та взаємодіємо.

За майже 7-річну діяльність у нас відбулося сотні подій та зустрічей у різних містах України. Зараз все більше спілкування в онлайн-форматі. І цьогорічні проєкти #УрокЗmozaBook — відеоуроки від учителів-практиків для колег. Прямі ефіри від EdPro надихають освітян та дозволяють дізнатися щось цікавеньке й запровадити на уроках. Уже заплановані наступні ефіри найближчим часом. Також очікуйте уроків від учителів з різних предметів. 

Компанія EdPro підтримує ЗСУ та українських освітян, також цьогоріч у жителів Херсонщини була критична ситуація з питною водою і ми долучалися до постачання води жителям області.Про діяльність команди, компанії, цікаві інтерв'ю з освітянами й освітянками варто дізнаватися на блозі EdPro. Цінно, що читачів у нас все більше, адже ми знаємо, що цей мільйон людей приходять до нас, тому що це важливо. Запрошуємо обирати найкомфортніші канали комунікації з нами, це можна дізнатися у дописі "Як знайти шлях до серця EdPro?"

Illustration

Усіх подій не вмістити в одному дописі. Цей рік вкотре підтверджує, що важливо гуртуватися й разом можна вирішувати найскладніші завдання. Дякуємо, що ви з нами!