2019-й у EdPro — рік класних результатів

Згадуємо, чим був багатим для нас рік, що минає, і як ми змінюємо освіту в Україні.

Цьогоріч у геометричній прогресії збільшується кількість людей, кому хочеться дякувати. З цього й розпочнемо! Дякуємо всім учителям, які активно долучаються до тестування методичних матеріалів та підручників EdPro у системі mozaBook та пройшли з нами весь шлях розробки набору для лабораторних. За два дні після публікації про можливість протестувати чернетки Методичних рекомендацій з хімії до нас звернулося майже 100 вчителів з різних куточків України. Вебінар з mozaBook та mozaWeb збирає регулярно сотні педагогів і ми тішимося вашим успіхам та відгукам! Наш набір для лабораторних EdPro Amperia, яким успішно користуються в українських школах, також розроблявся у тісній співпраці з учителями та учнями! Дякуємо усім, хто проводить уроки толерантності в школах за нашою книгою "Який Такий" та уроки про наші традиції з книгою "Школа Різдва"! Дякуємо командам учнів та вчителів з 17-ти областей України, які взяли участь у конкурсі #SuperUrok2019! Величезні подяки всім за підтримку та активну участь у діяльності нашого проєкту!З Освіторія та EdCamp Ukraine у нас справжня синергія — дуже продуктивна співпраця, яскраві проєкти, результативні тренінги на EdCamp-подіях, участь EdPro у Global Teacher Prize Ukraine та інших заходах, що сприяють підтримці й розвитку вчителів!

2019 — третій рік роботи команди EdPro — це рік результатів. Для нас величезною гордістю є можливість представляти Україну на виставці споживчої електроніки (CES), що відбудеться 7-10 січня 2020 року в Лас-Вегасі, власною розробкою — набором EdPro Amperia! І не менш важливо, що цим суперобладнанням уже користуються в українських школах учні та вчителі! Це дає можливість педагогам на високому рівні проводити уроки, а школярам — навчатися з азартом та цікавістю!Класно, що набір EdPro Amperia увійшов у 30-ку інноваційних продуктів українського виробництва!

Illustration

Цьогоріч ми випустили нову модель інтерактивної панелі — EdPro Touch серії L! У ній зібрано найкращий функціонал, який тільки з'являється на світовому ринку. Такі пристрої дають учителям можливості, про які ще кілька років тому у нас навіть і не мріяли.
За допомогою EdPro Touch L можливе бездротове поширення екрана комп'ютера чи мобільного пристрою, створення кількох екранів з можливістю запам'ятати та поділитись написаним, інтерактивні опитування прямо під час презентації та багато іншого — усе в одному пристрої.

Illustration

Загалом, наші освітні рішення чи то інтерактивні панелі різних моделей, чи програмне забезпечення mozaBook, чи набір для лабораторних з фізики EdPro Amperia є у всіх регіонах нашої країни.

Illustration

Тепер працювати у mozaBook буде ще цікавіше! Тим більше, що ми маємо майже 2000 сертифікованих учасників Вебінарів! І точно більше тих, хто переглядає відеолекції та користується програмою. Якщо mozaBook набирає все більшої популярності у звичайних школах та навіть серед студентів педагогічних коледжів, то mozaWeb обирають дистанційні школи. EdPro підтримує Український сервер, який дає нам можливість публікувати унікальний контент тільки для наших клієнтів та забезпечувати високу швидкодію в межах України.

Illustration

Статті про Вебінари від EdPro:Вебінар з mozaBook та mozaWeb — майже 2000 сертифікатівСекрети сертифікованих вчителівТренінги з mozaBook проходять сотні наших вчителівДізнатися більше про mozaBook: https://edpro.ua/mozaikЗалишити замовлення
У 2020 році ми очікуємо збільшення кількості учасників конкурсу SuperUrok, адже це захоплює дітей, а вони мотивують своїх учителів брати участь в змаганнях, створювати нестандартні уроки. Все більше шкіл отримують інтерактивні панелі, все більше вчителів працюють з нашими навчальними ресурсами та програмою mozaBook. Хоча саме у 2019 3-тє та 4-те місце зайняли команди зі школи у якої не було ні інтерактивної панелі, на ліцензії на програму mozaBook! Але вони використали усі доступні ресурси, працювали з демо версією і таки увійшли у десятку і навіть призери конкурсу!

Illustration

Статті про наш конкурс #SuperUrok:

EdPro бере активну участь в конкурсному відборі електронних підручників, EdCamp-подіях, міжнародних та місцевих освітніх виставках, заходах та проводимо власні зустрічі, майстер-класи, виїзні тренінги, про що інформуємо на нашій Фейсбук-сторінці. Якщо раптом ви ще не підписалися, натискайте прямо зараз!Приємно було бути учасниками таких заходів:Global Teacher Prize Ukraine 2019XI Міжнародна виставка "Інноватика в сучасній освіті" Ukraine Tech Day Міжнародна конференція «Проблеми інженерної освіти в Україні»Інженерний тиждень. Точка відлікуStartup Grind RivneНаукові пікнікиВідкриття Школи Супергероїв при лікарні "Охмадит" у ЖитомиріМіжнародний конкурс учнівської та студентської молоді "Мій рідний край 2019"Уроки толерантності за книгою "Який Такий" Перший Всеукраїнський відкритий науково-практичний форум «ІННОВАЦІЙНІ ТРАНСФОРМАЦІЇ В СУЧАСНІЙ ОСВІТІ: ВИКЛИКИ, РЕАЛІЇ, СТРАТЕГІЇ»WoManagers #6 | Освіта майбутнього: новації, розвиток, EduTech#Voltcamp

Illustration

Бажаємо усім плідного завершення року, у доброму настрої, затишній атмосфері та з класними людьми поруч! Гордимося кожним з нашої міцної команди EdPro!