6 років компанії Едпро 











Розповідаємо про створене за час діяльності, збираємо відгуки та привітання.


6 років компанії Едпро 











Розповідаємо про створене за час діяльності, збираємо відгуки та привітання.

Квітень — місяць народження компанії Eдпро. Мабуть, ви знаєте, що EdPro — український виробник інтерактивних рішень для освіти та бізнесу, офіційний партнер Snapmaker, та Mozaik Education в Україні. А ще це команда ентузіастів, шалено різних людей, які разом за 6 років зробили українських освітян впевненішими користувачами сучасних програм та обладнання, а школярам подарували можливість навчатися з 3D, Цифровими уроками, відео, електронними та інтерактивними підручниками в MozaBook українською мовою. Про освітні заклади зараз згадувати боляче, але втрачене буде відновлено. А те, з якою самовіддачею працюють освітяни, учнівство, кожен із нас, партнери компанії, тримає щодня на плаву і дозволяє творити сьогодення із запасом на перспективу і розвиток сучасної освіти. 

блог EdPro,Всесвітній день Землі, Earth Day, Мозабук, Мозабук

Як круто працювати у школі на інтерактивних панелях EdPro з наповненням програми mozaBook знають у кожній області України. Бо ми створюємо потужні Освітні курси компанії EdPro, події, конкурси, відзнаки та підтримуємо найкращих в Україні.

Illustration

Фото з освітньої події у листопаді 2022 року. Тренери EdPro завжди в доброму гуморі.

блог EdPro, Всесвітній день Землі, Earth Day, Мозабук, Мозабук
блог EdPro, Всесвітній день Землі, Earth Day, Мозабук, Мозабук

Події, активності, партнерство

Коротко ділимося про наші активності, хоча про кожен окремий пункт можна написати цілу статтю:● Регулярні всеукраїнські освітні курси, майстерки, навчання колективу окремих освітніх закладів та навчання вчителів цілого міста чи району ● Всеукраїнські конкурси #SuperUrok#STEAM, “Урок з mozaBook”, “Онлайн урок в mozaBook”, Global Teacher Prize Ukraine та розмови з учасниками премії● Запровадження відзнаки “Тут навчають з mozaBook”, щомісячний розіграш коду активації mozaBook● Кількарічна підтримка руху EdСamp Ukraine та активна участь команди у заходах● Співпраця з навчання з ІМЗО, Освіторія, Всеукраїнська школа онлайн та видавництвом "Ранок"● Пілотування проєкту НУШ 5 класи з доступом до проєктів підручників у період, коли паперових не мали змоги вчасно надрукувати і доставити у школи.

блог EdPro,Всесвітній день Землі, Earth Day, Мозабук, Мозабук

Кілька фото з конкурсів #SuperUrok у різні роки. Завжди було емоційно, насичено й цікаво.

Основні освітні рішення й продукти EdPro

На блозі EdPro кілька сотень публікацій про людей, які користуються обладнанням Eдпро, програмою Мозабук та сайтом Мозавеб, створюють на основі наших продуктів гуртки, програми власних занять.● Набір для проведення лабораторних та демонстраційних робіт з курсу електрики та магнетизму в школах EdPro AmperiaІнтерактивні панелі EdPro● 3D-принтер Snapmaker● Термальний сканеp● Вебкамер● Навчальні продукти Mozaik Education

Illustration

Співзасновники компанії EdPro Андрій та Наталя Табачини на стенді EdPro Amperia на Всесвітній виставці Експо-2020

Протягом 2022 року весь матеріал у навчальній програмі був повністю відкритим для українських дітей, батьків, учителів. Паралельно ми активно збагачували систему власними розробками, путівниками, додавали електронні підручники українських видавництв, аби діти та вчителі мали доступ до книг у будь-якій точці світу. Стаття "Все про EdPro у 2022 році" про те, що нам вдалося за цей непростий рік. Зараз усі підручники та посібники з інтерактивом у відкритому доступі для зареєстрованих користувачів. 

Що містить програма mozaBook та сайт mozaWeb? ● 298 електронних публікацій, в тому числі електронних підручників видавництв: Астон, Богдан, EU4Skills, Літера, Ранок, Алатон, Підручники та посібники; методичні рекомендації Компанії Едпро● 1301 3d-сцени з підтримкою 3d-прогулянок, вікторин та тематичних симуляцій● 1242 навчальних відеороликів● 5263 тематичних зображення для освіти● 169 спеціалізованих інструментів, в тому числі віртуальні лабораторії● 1235 цифрових уроків● 280 інтерактивних моделей цифрового анатомічного атласу cadaVR з підтримкою VR● 100+ цифрових карт атласів mozaMap доступних викладачам географії та історії

Illustration

Наші тренери Дмитро Галько та Вікторія Косик розповідають про величезну освітню платформу Mozaik Education

А прослухати й прочитати, переглянути про все, що стосується наших матеріалів можна на різних каналах комунікаціїYoutube канал EdPro з навчальними відео● 8132 підписників, 332 відеороликів● 123,6 тис. переглядів● 14,6 тис. годин тривалості переглядівСайт edpro.ua з навчальними матеріалами● 153 400 користувачів● 922 500 переглядів сторінок* дані за останні 365 днівФейсбук-сторінка EdPro, де понад 26 тисячі підписників відстежують наше життя у соцмережах.

блог EdPro, 6 років компанії EdPro, компанія Едпро, навчання для вчителів, продукти Едпро, що є в EdPro, український сервер Едпро, сайт Мозавеб

Навчання освітян як інвестиція в майбутнє

Освітні курси EdPro та навчальні активності є окремим важливим напрямком компанії. Наші тренери проводять регулярні онлайн курси з набуттям практичних навичок. За весь час проведено більше ніж 40 освітніх курсів з тривалістю від 1 до 6 місяців за тематиками: Основи роботи з mozaBook, Використання в дистанційній освіті, Для вчителів: Фізики, Біології, Хімії, Географії, НУШ 5 класи, НУШ початкова школа, Історії.Видано 8218 сертифікатів нового зразка відповідно до вимог про підвищення кваліфікації для вчителів лише за освітні курси EdPro За нещодавній Цикл Вебінарів з ІМЗО (20 вебінарів протягом 3-х місяців) видано понад 5000 сертифікатів.Співпраця з педуніверситетами щодо проходження курсів студентами. Майбутні вчителі здають заліки на наших курсах, а деякі вчителі пишуть наукові роботи про mozaBook :). І ще більше відгуків отримуємо від наших вчителів, бо навчання та взаємопідтримка зближує нас. Ось один з нещодавніх відгуків :)

Illustration

Але що ми все про цифри та факти. Вдячні кожному, хто щодня в Едпро робить свою звичну роботу, завдяки чому ми й можемо говорити про досить потужні досягнення за ці роки. Вдячні усім, хто з нами: хто навчається, користується можливостями, проводить сучасні уроки, ділиться досвідом з колегами. Що й казати, ці всі досягнення зроблені на кожному кроці з вами. Творімо ж українську освіту разом надалі.
Відгуки, побажання, привітання, пропозиції залишайте у коментарях! Разом до наступного дня народження EdPro та перемоги України!